Lämmin kiitos!

   
Panssarijotos 2018 saatiin viikonloppuna hienosti päätökseen itse kilpailutapahtuman osalta. Käynnissä on palautteiden läpikäynti ja tapahtuman arviointi sekä kaikki tapahtuman jälkityöt.

Saatujen palautteiden perusteella uskomme onnistuneemme työssämme.

Jotoksen johto-organisaation puolesta haluan kiittää teitä kaikkia Panssarijotos 2018-tapahtumaan joko kilpailijana, tukijana tai järjestäjänä osallistuneita – Te teitte tämän tapahtuman järjestämisen mahdolliseksi!

Lämmin kiitos.

Timo Mörsky

    

PANSSARIJOTOS 2018 -tapahtuma tiedotustiimi kiittää!

Tiedotustiimimme sai etuoikeiden viestiä PANSSARIJOTOS 2018 -tapahtumasta. Tehtävämme oli mielenkiintoinen ja innostava, ja toivommekin, että tämä on välittynyt kanavissamme. Suuri kiitos teille kaikille aktiivisille tapahtumamme kilpailijoille, tukijoille, toteuttajille sekä muulla tavoin siihen osallistuneille!

Arvovaltaisia kutsuvieraita jotoksella

Panssarijotos 2018 -tapahtuman kutsuvierastilaisuudessa nähtiin arvovaltaisia vieraita. Kilpailunjohtaja Timo Mörsky sai kunnian esitellä jotosta Pääesikunnan koulutuspäällikkö prikaatinkenraali Jukka Sonniselle, tapahtuman suojelijana toimineelle Panssariprikaatin komentaja, eversti Kari Nisulalle ja hänen puolisolleen, Hämeenlinnan apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuolle ja Etelä-Hämeen Reserviupseeripiirin puheenjohtaja Pertti Kokkoselle. Kutsuvieraat tutustuivat jotoksen kiväärirastille Hämeenlinnan Hätilässä.

Powered by JS Network Solutions