Lämmin kiitos!

   
Panssarijotos 2018 saatiin viikonloppuna hienosti päätökseen itse kilpailutapahtuman osalta. Käynnissä on palautteiden läpikäynti ja tapahtuman arviointi sekä kaikki tapahtuman jälkityöt.

Saatujen palautteiden perusteella uskomme onnistuneemme työssämme.

Jotoksen johto-organisaation puolesta haluan kiittää teitä kaikkia Panssarijotos 2018-tapahtumaan joko kilpailijana, tukijana tai järjestäjänä osallistuneita – Te teitte tämän tapahtuman järjestämisen mahdolliseksi!

Lämmin kiitos.

Timo Mörsky

    

PANSSARIJOTOS 2018 -tapahtuma tiedotustiimi kiittää!

Tiedotustiimimme sai etuoikeiden viestiä PANSSARIJOTOS 2018 -tapahtumasta. Tehtävämme oli mielenkiintoinen ja innostava, ja toivommekin, että tämä on välittynyt kanavissamme. Suuri kiitos teille kaikille aktiivisille tapahtumamme kilpailijoille, tukijoille, toteuttajille sekä muulla tavoin siihen osallistuneille!

Yhteistyössä

Positiivista näkyvyyttä organisaatiollenne Panssarijotos 2018 -tapahtumassa!

Suomalaisuus on merkittävien 100-vuotisjuhallisuuksien vuoksi edelleen näkyvillä ja mielissä.

Tänä vuonna 2018 Reserviläisurheiluliitto ja Etelä-Hämeen reserviläisjärjestöt järjestävät yhteistyössä Panssariprikaatin ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) kanssa 14. - 16.9.2018 Hattulan ja Hämeenlinnan alueella valtakunnallisen syysjotoksen nimeltä Panssarijotos 2018.

Tapahtuma kokoaa viikonlopuksi yhteen Aulangon ja Parolanharjun kauniisiin maisemiin paitsi reserviläisiä myös kaveri- ja työporukoita ympäri Suomen ja rajojemme ulkopuoleltakin.

Saisimmeko teidän organisaationne mukaan kumppaniksi tapahtumaan?

Kumppanit ovat tärkeitä menestyksekkään Jotos-tapahtuman järjestämiseksi. Samalla tapahtumasta kertyy positiivista näkyvyyttä yhteistyökumppaneille eri muodoissa. Lisätietoja eri tavoista näkyä löytyy oheisesta liitteestä.

Toivomme tapahtumamme herättävän organisaatiossanne kiinnostusta sekä osallistumisen että yhteistyökumppanuuden kautta!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Kilpailunjohtaja Timo Mörsky, puh. 040 753 1399, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Reserviupseeriliitto RUL

Reserviläisliitto RES

Maanpuolustusnaisten liitto

Reserviläisurheiluliitto

Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK

Panssariprikaati

 

Powered by JS Network Solutions