Lämmin kiitos!

   
Panssarijotos 2018 saatiin viikonloppuna hienosti päätökseen itse kilpailutapahtuman osalta. Käynnissä on palautteiden läpikäynti ja tapahtuman arviointi sekä kaikki tapahtuman jälkityöt.

Saatujen palautteiden perusteella uskomme onnistuneemme työssämme.

Jotoksen johto-organisaation puolesta haluan kiittää teitä kaikkia Panssarijotos 2018-tapahtumaan joko kilpailijana, tukijana tai järjestäjänä osallistuneita – Te teitte tämän tapahtuman järjestämisen mahdolliseksi!

Lämmin kiitos.

Timo Mörsky

    

PANSSARIJOTOS 2018 -tapahtuma tiedotustiimi kiittää!

Tiedotustiimimme sai etuoikeiden viestiä PANSSARIJOTOS 2018 -tapahtumasta. Tehtävämme oli mielenkiintoinen ja innostava, ja toivommekin, että tämä on välittynyt kanavissamme. Suuri kiitos teille kaikille aktiivisille tapahtumamme kilpailijoille, tukijoille, toteuttajille sekä muulla tavoin siihen osallistuneille!

Kilpailukutsu

LATAA tästä kilpailukutsu.
 

 

 

         KILPAILUKUTSU         

   
Tapahtuma:

Panssarijotos 2018

Ajankohta ja paikka:

14.–16.9.2018, Hattula, Parolannummi

Kohderyhmät:

Jotos on partioiden välinen kilpailu- ja kuntoliikuntatapahtuma joka sopii erinomaisesti kaikille täysi-ikäisille luonnossa liikkuville, niin kaveri- kuin työpaikkaporukoille.

Kuvaus: Reserviläisurheiluliiton valtakunnallinen syysjotos, Panssarijotos 2018 järjestetään 14.–16.9.2018 Hattulan ja Hämeenlinnan alueella.

Jotoksen päävastuullisina järjestäjinä toimivat Etelä-Hämeen reserviupseeri- ja reserviläispiireistä Hämeenlinnan ja Janakkalan reserviupseerit sekä reserviläiset. Jotos toteutetaan useiden reserviläisyhdistysten, Panssariprikaatin ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) yhteistyönä.

Puolustusvoimat myöntää jotokseen osallistuville asevelvollisille rinnasteisia kertausharjoitusvuorokausia.

Tapahtuman tarkoitus: Reserviläisjotoksen tarkoituksena on ylläpitää ja edistää reserviläistaitojen säilymistä ja kehittymistä sekä kohottaa osallistujien fyysistä suorituskykyä ja kenttäkelpoisuutta.

Yleistä: Kilpailun järjestelyissä noudatetaan Reserviläisurheiluliiton jotossääntöjä. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä maanpuolustusjärjestön jäsenyyttä. Jotos alkaa sotilassarjan osalta perjantai-iltana klo 19.00 ja retkisarjan osalta lauantaiaamuna klo 6.30. Jotos päättyy sunnuntaina klo 15.00 mennessä.

Aikataulu ja tarkempi jotosohje laitetaan esille jotossivuille: http://panssarijotos.ehrup.net/

Sarjat: Jotoksella on kaksi sarjaa, kaikille avoin reserviläissarja ja vaativampi sotilassarja. Sotilassarjaan otetaan rajattu määrä partioita ilmoittautumisjärjestyksessä. Partion koko on 4 henkilöä, erityissyistä voidaan ottaa 3 tai 5 henkeä, mutta tehtävät on mitoitettu neljälle.

Jotosreitti ja tehtävät: Jotos käsittää suunnistusosuuden sekä pakollisia että valinnaisia rastitehtäviä. Rasteilla on tehtäviä, jotka liittyvät reserviläistietoihin ja -taitoihin, ammuntaan, suunnistukseen ja kartanlukuun, ensiapu- ja pelastuspalvelutoimintaan, luonnontuntemukseen sekä yleistietoihin. Reitti on pituudeltaan n. 50km.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtuu MPK:n kurssijärjestelmän kautta 15.3.2018 alkaen; Hattulan koulutuspaikka. MPK:n kurssinumerot kilpailijoille ovat: reserviläissarja 2100 18 12063 ja sotilassarja 2100 18 12062.

Reserviläissarja, ilmoittaudu tästä https://www.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/95396

Sotilassarja, ilmoittaudu tästä https://www.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/95395

Jokaisen partion jäsenen tulee ilmoittautua erikseen. Partionjohtajille lähetetään ohjeet osallistumismaksusta.

 Osallistumismaksu: Maksu on 95 €/partio 19.8.2018 mennessä ilmoittautuneille ja 190 €/partio jälki-ilmoittautuneille.

Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan 20.8. – 2.9.2018 mikäli tilaa riittää.

Osallistumismaksuun sisältyy ruokailu ja peseytymismahdollisuus jotoksen maalissa.
 
Varustus: Partiot kuljettavat mukanaan kilpailun aikana tarvitsemansa muonan ja varusteet. Partio- ja henkilökohtaiset varusteet käsketään viimeistään 2 viikkoa ennen jotosta lähetettävällä ennakko-ohjeella.

Varusteluettelo pakollista varusteista julkaistaan myös osoitteessa http://panssarijotos.ehrup.net/

Vakuutus: Osallistujat ovat vakuutettuina MPK:n tapaturmavakuutuksella kilpailupaikalla ilmoittautumisen jälkeen. Vakuutus ei korvaa omien henkilökohtaisten tavaroiden rikkoontumista eikä ole voimassa matkustaessa kilpailupaikalle tai pois sieltä. Suosituksena on oma vakuutus.

Tervetuloa jotokselle Hämeeseen!

Tiedustelut:                Kilpailunjohtaja                   
Timo Mörsky
040 753 13 99
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Pääsihteeri
Arto Tiainen
050 523 00 24
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 

 LATAA tästä kilpailukutsu.
 

 

 

Powered by JS Network Solutions