Lämmin kiitos!

   
Panssarijotos 2018 saatiin viikonloppuna hienosti päätökseen itse kilpailutapahtuman osalta. Käynnissä on palautteiden läpikäynti ja tapahtuman arviointi sekä kaikki tapahtuman jälkityöt.

Saatujen palautteiden perusteella uskomme onnistuneemme työssämme.

Jotoksen johto-organisaation puolesta haluan kiittää teitä kaikkia Panssarijotos 2018-tapahtumaan joko kilpailijana, tukijana tai järjestäjänä osallistuneita – Te teitte tämän tapahtuman järjestämisen mahdolliseksi!

Lämmin kiitos.

Timo Mörsky

    

PANSSARIJOTOS 2018 -tapahtuma tiedotustiimi kiittää!

Tiedotustiimimme sai etuoikeiden viestiä PANSSARIJOTOS 2018 -tapahtumasta. Tehtävämme oli mielenkiintoinen ja innostava, ja toivommekin, että tämä on välittynyt kanavissamme. Suuri kiitos teille kaikille aktiivisille tapahtumamme kilpailijoille, tukijoille, toteuttajille sekä muulla tavoin siihen osallistuneille!

Käsiohjelma

Lataa tästä Panssarijotoksen käsiohjelma.

Reserviläisurheiluliitto, Etelä-Hämeen reserviläisjärjestöt, Panssariprikaati, Maanpuolustuskoulutusyhdistys (MPK) ja kaikki muut jotoksemme organisointiin osallistuneet ovat tehneet työtä suurella sydämellä viime syksystä saakka.

Nyt te arvoisat panssarijotoslaiset saatte nauttia työmme tuloksista. Olette lämpimästi tervetulleita eri puolilta Suomea ja jopa eri maista Etelä-Hämeen kansallismaisemiimme!.

Toivottavasti PANSSARIJOTOS 2018 jää mieliinne ainutlaatuisena ja virkistävänä kokemuksena. Nauttikaa kauniista luonnosta, yhdessäolosta ja rastiemme tarjoamista haasteista!

Lämmin kiitos yhteistyökumppaneille, tukijoille ja suurelle vapaaehtoisten toimitsijajoukolle!

Timo Mörsky
Kilpailunjohtaja

 

Powered by JS Network Solutions